Ook voor het jaar 2018-2019 ...

Ook voor het jaar 2018-2019 mochten wij het Certificaat van Appreciatie ontvangen van onze District Gouverneur, Thierry Reip, die ons op onze wekelijkse vergadering vereerde met een bezoek.

Hij deed dit voor onze buitengewone contributie aan de campagne "End Polio Now" van Rotary International. Bieke, past voorzitter, mocht met fierheid dit certificaat in ontvangst nemen van de Gourverneur.

Bron: PaulP

Rotary Youth Exchange Program

Gezocht

Ben je (volgende schooljaar) laatstejaars-student en voel je wel iets voor een buitenlands avontuur? Ben je leergierig en droom je van een jaar in Amerika,Argentinië, Canada, Peru, Brazilië, Denemarken, Italië of ... ?
Rotary Zonhoven is op zoek naar gemotiveerde jongen of meisje die een uitwisselingsjaar in het (verre) buitenland wel ziet zitten!
Je verblijft bij 3 gastgezinnen en gaat naar school zoals alle jongeren, daarnaast neem je deel aan buitenschoolse activiteiten en facultatieve reizen zodat je het land nog beter leert kennen!
Droom je van een avontuur in het buitenland?

Bron: Rosaly

Polio Day 19 October 2019